Δημοπρατήθηκε τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, το έργο «Συντήρηση της με αριθμό 9 Επ. Οδού Χάνια Σελλασίας Βασσαράς - Τζίτζινα δια Βεροίων» προϋπολογισμού 400.000,00 ευρώ από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης σε διάφορες θέσεις της επαρχιακής οδού που έχουν υποστεί φθορές καθώς και βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της οδού.

Η Αντιπεριφερειάρχης κα Αδαμαντία Τζανετέα με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου σημείωσε ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να εξασφαλίζει πόρους για την βελτίωση των υποδομών της, μιας και το παραπάνω έργο προέρχεται  από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων» και επισήμανε ότι «στις προσεχείς εβδομάδες θα δημοπρατηθούν εξίσου σημαντικά έργα από τις τεχνικές υπηρεσίες μας που αφορούν στη συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού δικτύου προκειμένου ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου να βελτιωθεί η βατότητα των οδών και η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με ασφάλεια».

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης υπέγραψε τη σύμβαση υλοποίησης του έργου της συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου Μονεμβασιάς.