Ανοιχτή Πρόσκληση στο Φιλανθρωπικό Bazaar του Κέντρου Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη»

Τα έσοδα θα διατεθούν στο ΕΕΕΕΚ Σπάρτης!

Μπορώ και εγώ…
- Να μάθω
- Να κατασκευάσω
- Να δημιουργήσω
- Να προσφέρω

Η ιδέα της προσφοράς, με τη συνακόλουθη χαρά και ικανοποίηση που προσφέρει,   αποτελεί ένα μάθημα ζωής για όλα τα παιδιά και τους εφήβους. Η ανθρωπιά, η αγάπη και η φαντασία αποτελούν τα εργαλεία μας και τροφοδοτούν την έμπνευσή μας, για να δημιουργήσουμε μαζί με τα παιδιά μας απλές, καθημερινές κατασκευές. Όταν ευαισθητοποιούνται και δημιουργούν τα παιδιά, όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα… Η βίωση του συναισθήματος της επιτυχίας και της προσφοράς, μέσα από τις πράξεις και τις ενέργειές μας, διδάσκει αποτελεσματικά στα παιδιά μας ανθρωπιστικές αξίες που τείνουν να εκλείψουν στη σύγχρονη κοινωνία.

«Γιατί, αν σωθεί το παιδί, υπάρχει ελπίδα!»

Το Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη», υπηρετώντας με σεβασμό τις αρχές της κοινωνικής προσφοράς, πραγματοποιεί, για 2η φορά, ένα φιλανθρωπικό bazaar, στις 9 Ιουνίου 2019, ημέρα Κυριακή, στον χώρο του Κέντρου «Εξέλιξη» (Λεωνίδου 1).

Για να υποδεχτούμε μικροί και μεγάλοι το καλοκαίρι, με ένα θετικό μήνυμα για όλα τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και με διάθεση προσφοράς προς τις οικογένειες.

Αρκετές επιχειρήσεις της πόλης μας αποδέχτηκαν πρόθυμα την πρόσκληση και θα στηρίξουν ως αρωγοί το bazaar μας.

Σας περιμένουμε όλες και όλους με θετική διάθεση για ένα φωτεινό και αισιόδοξο καλοκαίρι!