Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Σπάρτης με τη λαϊκή τραγουδίστρια Γλυκερία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «32ου Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2019».

Ο κόσμος δεν πτοήθηκε καθόλου από τα τερτίπια του καιρού και συνέρευσε από πολύ νωρίς στο αμφιθέατρο, για να απολαύσει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο πριν τις 10 το βράδυ και η Γλυκερία μαζί με τη Χριστιάνα Γαλιάτσου και τον Νίκο Βορίλα στο τραγούδι, τους 42 μουσικούς και τον μαέστρο της Φιλαρμονικής Σαράντο Κανελλάκο, χάρισαν ένα μοναδικό βράδυ στους παρευρισκόμενους.

Την παρουσίαση είχε αναλάβει η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης Γεωργία Γαλανοπούλου, ενώ παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το Ν.Π. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, ευχαριστεί για τη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα, τη Δημοτική Αστυνομία, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας, τη Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης και τα ΜΜΕ της πόλης.