Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Κέντρα Ειδικών Θεραπειών Νόησις, με προσκεκλημένη την παιδαγωγό, σύμβουλο ψυχικής υγείας και οικογενειακή σύμβουλο κα Ράνια Θρασκιά.


Η κα Θρασκιά, ανέλυσε το γονεϊκό ρόλο και συμβούλευσε τους γονείς σχετικά με την πρώτη επαφή του παιδιού με το σχολικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα μίλησε προσωπικά με τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση προσφέροντάς τους πολύτιμες συμβουλές, λύνοντας τους απορίες και τους καθοδήγησε σε θέματα σχετικά με το παιδί και την οικογένεια.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός καθώς και ο Δήμαρχος της Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια και υποστήριξαν τις δράσεις των Κέντρων Νόησις που στοχεύουν στην ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών!


Τα Κέντρα Ειδικών θεραπειών Νόησις ευχαρίστησαν επίσης και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαιτέρως, τις μανούλες που ενδιαφέρονται και κυνηγούν τέτοιες προσκλήσεις, και ταυτόχρονα υπόσχονται σύντομα να οργανώσουν και να πραγματοποιήσουν νέες δράσεις με συμβουλευτικό και εκπαιδευτικό υπόβαθρο!