Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για το Super Cup Λακωνίας μεταξύ του Π.Σ. «Η Σπάρτη» και του Πανγυθεατικού.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας, στις 2.15 μ.μ..

Μάλιστα, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των σωματείων Πανγυθεατικού Γ.Σ. (Αντιπρόεδρος Γεώργιος Αγγάνης), Π.Σ. «Η Σπάρτη» (Πρόεδρος Γιώργος Σκαφιδάς, Αντιπρόεδρος Δημήτρης Μιχαλόπουλος), του Προεδρείου της Ε.Π.Σ. και του Προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων (Σωτήρη Πουλικογιαννη), όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την οργάνωση του Super Cup.

Όπως αποφασίστηκε, τα έσοδα από τον συγκεκριμένο αγώνα θα διατεθούν στις δύο Μητροπόλεις της Λακωνίας (Ι.Μ. Μονεμβασίας & Σπάρτης - Ι.Μ. Μάνης) για τις ανάγκες των Ιδρυμάτων τους.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ε.Π.Σ. Λακωνίας ευχαριστεί τον Δήμο Ευρώτα για την παραχώρηση του γηπέδου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Ν.Π. «Νικηφόρος Βρεττάκος» Παναγιώτη Λυμπέρη και καλεί τους φίλους του ποδοσφαίρου να γεμίσουν την κερκίδα του γηπέδου, να χειροκροτήσουν τις δύο ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και να ενισχύσουν με το εισιτήριό τους την Ι.Μ. Μονεμβασίας & Σπάρτης και την Ι.Μ. Μάνης.