Στον ξακουστό «Μύλο των Ξωτικών», το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας που βρίσκεται στα Τρίκαλα, βρέθηκε η APELA.gr.

Το Πάρκο, που πρωτάνοιξε τις πύλες του το 2011, κάθε χρόνο ανανεώνεται, γίνεται πιο μεγάλο και πιο όμορφο, και πλέον χαρίζει μοναδικές στιγμές σε χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται απ΄ όλη την Ελλάδα για να το απολαύσουν. Μάλιστα φέτος, όπως μας ανέφερε υπάλληλος του Πάρκου, το πρώτο τριήμερο που άνοιξε τις πύλες του, στα τέλη του Νοεμβρίου, το επισκέφθηκαν 85.000 άνθρωποι, ανάμεσά τους και αρκετοί Σπαρτιάτες. Χαρακτηριστικό είναι δε, ότι την πρώτη Κυριακή, έφθασαν στο Πάρκο 540 πούλμαν.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στα Βασίλεια των Zαχαρωτών, του Πάγου και των Λουλουδιών, στο σπίτι του ¶η-Βασίλη, στο Σοκολατένιο Εργοστάσιο και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές στο Χριστουγεννιάτικο Fun Park, στο Παγοδρόμιο των Ξωτικών, την Αγορά των Μανιταριών και σε άλλα μαγικά μέρη!

Δείτε παρακάτω βίντεο από τον «Μύλο των Ξωτικών», τις δηλώσεις από τη Νεράιδα Ζαχαρένια και τη Βασίλισσα Ρόζα καθώς και φωτογραφίες