Τα ενυδρεία δεν έχουν μόνο πρακτικό ρόλο, αλλά είναι εξίσου σημαντικά και για την ψυχολογία των ψαριών. Γι’ αυτό λοιπόν δεν πρέπει να επιλέγεις διακοσμητικά ενυδρείων σύμφωνα με το προσωπικό σου γούστο, αγνοώντας τη συμβατότητά τους, με το είδος των ψαριών που έχεις.

Μην ξεχνάς πως τα ενυδρεία είναι τα σπίτια των ψαριών, άρα η εσωτερική τους διακόσμηση πρέπει να προσεγγίζει όσο περισσότερο γίνεται το φυσικό περιβάλλον, από το οποίο προέρχονται.

Τα είδη των ενυδρείων και πως να επιλέξεις
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη ενυδρείων, τα οποία εξυπηρετούν και διαφορετικές ανάγκες. Από γυάλες για ψάρια νερού, μέχρι μικρά ενυδρεία, μεγάλα ενυδρεία με βάση, τροπικά ενυδρεία ή ακόμα και ειδικά ενυδρεία για τα ψάρια μονομάχους (μονομαχοενυδρείο).Τα ενυδρεία μπορεί να είναι πλαστικά, γυάλινα, με φωτισμό, πρωτότυπα ενυδρεία κορνίζα ή ακόμα και ενυδρεία με θερμοστάτη. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς λοιπόν αρχικά, είναι ο χώρος που σκέφτεσαι να τοποθετήσεις το ενυδρείο, τα ψάρια που θα ζήσουν σε αυτό και πόσο μεγάλο ή μικρό θέλεις να είναι.Έτσι θα επιλέξεις το ιδανικό ενυδρείο που ανταποκρίνεται τόσο στις δικές σου ανάγκες, όσο και στις ανάγκες των ψαριών.

Διακοσμητικά ενυδρείων σύμφωνα με τις ανάγκες των ψαριών
Τα διακοσμητικά των ενυδρείων, όπως είπαμε και πιο πάνω, δεν πρέπει να επιλέγονται μόνο σύμφωνα με το τι σου αρέσει, αλλά ίσως ακόμα πιο σημαντικό, είναι να αρέσουν στα ψάρια σου. Ανάλογα λοιπόν με το είδος ή είδη ψαριών που θα μπουν στο ενυδρείο, πρέπει να επιλέξεις και τα αντίστοιχα διακοσμητικά.Υπάρχουν πολλά διαφορετικά διακοσμητικά ενυδρείων που μπορείς να προσθέσεις. Από διακοσμητικά φυτά, χαλίκια σε διάφορα χρώματα, διακοσμητικά που φωσφορίζουν, σαλούφες, κοράλλια και πολλά άλλα. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν, είναι να συμβουλευτείς τη γνώμη των ειδικών, για να δημιουργήσεις το τέλειο περιβάλλον για τους καινούργιους σου συγκάτοικους.Στο pet shop Pet Now, αλλά και στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, θα βρεις μια εντυπωσιακή ποικιλία από ενυδρεία και διακοσμητικά ενυδρείων, για να δημιουργήσεις την πιο ήρεμη, χαλαρωτική και όμορφη ατμόσφαιρα για το δικό σου σπίτι, αλλά και το σπίτι των ψαριών σου.

Μπες τώρα στο eshop ή επισκέψου το φυσικό κατάστημα αν μένεις στη Λάρισα και απόκτησε τα καλύτερα ενυδρεία, σε απίστευτα συμφέρουσες τιμές!