Στο Οικονομικό Φόρουμ που διοργανώνει ο Δήμος Σπάρτης θα μιλήσει το Σάββατο 25 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

«Στα πλαίσια επίσης των επαφών του με τους φορείς του νομού αλλά και τα στελέχη και μέλη του ΜέΡΑ25 το Σάββατο θα έχει συναντήσεις με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Εργατικό Κέντρο της Σπάρτης καθώς επίσης και με τον Δήμαρχο Ευρώτα κ. Δήμο Βέρδο - αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου - καθώς και με αντιπροσωπεία της επιτροπής αγώνα των κατοίκων του Ευρώτα στη Σκάλα», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 Λακωνίας.

Ακόμη γνωστοποιείται πως ο κ. Βαρουφάκης την Κυριακή, στις 12.30 μ.μ., «θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα και στη συνέχεια με εκπροσώπους των συλλόγων για την προστασία του ποταμού Ευρώτα αλλά και των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης "Παναγιώτης Σταματάκης". Επίσης, θα υπάρξει επαφή του Γιάνη Βαρουφάκη και με εκπροσώπους Φιλοζωικών Σωματείων της περιοχής. Ακολούθως ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα έχει συνεργασία με κομματικά στελέχη των νομών Λακωνίας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας».