Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το site της Λακωνίας

Αλεξάνδρα Αντωνά: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της ζωγράφου μετά το αφιέρωμα στη Σπάρτη

Η ζωγράφος από το Γεράκι Λακωνίας εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους διοργανωτές και σε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση της 10ης Οκτωβρίου.

Με μια θερμή ευχαριστήρια επιστολή, η ζωγράφος από το Γεράκι Λακωνίας Αλεξάνδρα Αντωνά εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της.

Η εκδήλωση «Ένας αιώνας ζωγραφική…» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2026 στο Σαϊνοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Σπάρτης, με διοργανωτές την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερονθρών.

Στην επιστολή της ευχαριστεί διοργανωτές, εκπροσώπους της πολιτικής και τοπικής ζωής, φίλους και συγγενείς. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στην εξάχρονη Πολυτίμη Ξανθάκου, που της πρόσφερε μια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή της Αλεξάνδρας Αντωνά:

«Ευχαριστώ θερμά την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας, «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος», τον πρόεδρο κύριο Νίκο Κουφό, την κυρία Αλεξάνδρα Τζινιέρη, παρουσιάστρια και την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών κυρία Ευαγγελία Κοντογεώργου για την παρουσίαση των έργων ζωγραφικής μου, όπου έλαβε χώρα στην Αίθουσα Σαϊνοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Σπάρτης, στις 10 Οκτωβρίου 2026.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Ευρώτα κύριο Δήμο Βέρδο και τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κύριο Θανάση Δαβάκη, ιερέα Γερακίου π. Νικόλαο Γεωργαντώνη και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους αυτήν την εκδήλωση: φίλους, συγγενείς, πατριώτες, την οικογένειά μου, καθώς και την οικογένεια του αδερφού μου Ηλία Σαράντη που είναι πάντα στο πλευρό μου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ την μικρούλα, εξάχρονη Πολυτίμη Ξανθάκου για την παρουσία της και για την ανθοδέσμη με τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα!

Με πολλή εκτίμηση και αγάπη η ζωγράφος Αλεξάνδρα Αντωνά».

Το άρθρο έχει δημιουργηθεί από Τεχνητή Νοημοσύνη ΑΙ της APELA

950-160 Μπασουράκος
950-160 Δημητροπούλου
950 – 160 EYECONIK Eyewear
950 – 160 Κουτσοβίτη Σοφία
950 – 160 Σαΐτάκης Γιώργος

Η APELA προτείνει

Προηγούμενα άρθρα από Εκδηλώσεις