Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το site της Λακωνίας
Αγγελίες Εργασίας Καιρός Λακωνίας

Ελεύθερος ο 23χρονος μετά την κατάρρευση της φίλης του στην Πάρο

22/10/2026 16:48
dikastiria-syros-aithousa-22

Ελεύθερος αφέθηκε ο 23χρονος φίλος της νεαρής γυναίκας η οποία κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της στην Πάρο και διακομιστηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Ο 23χρονος οδηγήθηκε λίγο πριν τις 14.00 στην Εισαγγελία Σύρου. Είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για έκθεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η νεαρή βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τον 23χρονο φίλο της και ένα ακόμη ζευγάρι, όταν έχασε τις αισθήσεις της. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή με ελικόπτερο στην Αθήνα, όπου εισήχθη στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών αρχών, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι ένα φιαλίδιο που περιείχε άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία. Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο 23χρονος φίλος της, η κοπέλα έκανε χρήση της συγκεκριμένης ουσίας.

Για την υπόθεση διατάχθηκε περαιτέρω προκαταρκτική εξέταση.

950-160 Μπασουράκος
950-160 Δημητροπούλου
950 – 160 EYECONIK Eyewear
950 – 160 Κουτσοβίτη Σοφία
950 – 160 Σαΐτάκης Γιώργος

Η APELA προτείνει

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα