Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το site της Λακωνίας
Αγγελίες Εργασίας Καιρός Λακωνίας

Θάνατος 20χρονης μετά από χρήση MDMA σε μουσικό πάρτι – Ελεύθερος με όρους ο 20χρονος φίλος της

13/10/2026 15:27
[390281] ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

 Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην 5η ειδική ανακρίτρια ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, ο 20χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση θανάτου της συνομήλικης φίλης του, μετά από χρήση MDMA που έκαναν, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε νυχτερινή τους έξοδο σε πολυχώρο της Θέρμης.

 Ο νεαρός διώκεται για θανατηφόρα έκθεση σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης για προμήθεια, κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών (για ιδία χρήση), σε βαθμό πλημμελήματος.

 Απολογούμενος φέρεται να εμφανίστηκε συντετριμμένος για τον θάνατο της φίλης του, ενώ αρνήθηκε τη βασική κατηγορία που του αποδίδεται. Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι η άτυχη κοπέλα κατανάλωσε με τη δική της πρωτοβουλία τη ναρκωτική ουσία χωρίς ο ίδιος να φέρει ευθύνη ως προς το τραγικό αποτέλεσμα.

 Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με τους όρους της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

 Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος 22χρονος που φέρεται να προμήθευσε τον 20χρονο κατηγορούμενο με τη συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία κατά τη διάρκεια της διασκέδασής του με την φίλη του.

 Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα από την ανακρίτρια που χειρίζεται τη δικογραφία για το κακούργημα της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που μπορούν να προκαλέσουν βαριά σωματική βλάβη ή θάνατο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος για τον θάνατο της 20χρονης από ναρκωτικά χάπια

Θεσσαλονίκη: Θάνατος 20χρονης μετά από χορήγηση ναρκωτικών- Ενώπιον του ανακριτή ο φίλος της

950-160 Μπασουράκος
950-160 Δημητροπούλου
950 – 160 EYECONIK Eyewear
950 – 160 Κουτσοβίτη Σοφία
950 – 160 Σαΐτάκης Γιώργος

Η APELA προτείνει

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα