Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το site της Λακωνίας
Αγγελίες Εργασίας Καιρός Λακωνίας

Θεσσαλονίκη: «Άνοιξαν» οι ουρανοί λίγη ώρα πριν την συναυλία του Α. Ρέμου

12/09/2026 20:10
sinavlia-remou-vrohi

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της επετειακής συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, με τον καιρό ωστόσο να δημιουργεί προβλήματα λίγο πριν από την έναρξή της.

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε μετά τις 6 το απόγευμα, με αρκετούς από όσους είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στη σκηνή να αναζητούν καταφύγιο σε καταστήματα και στεγασμένους χώρους. Άλλοι παρέμειναν στο σημείο με ομπρέλες, περιμένοντας την εξέλιξη του καιρού.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Οι πύλες είχαν ανοίξει από τις 4 μμ. και από νωρίς είχε αρχίσει η προσέλευση του κόσμου στη Νέα Παραλία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τους διοργανωτές λίγο μετά τις 8 μμ η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά παρά την βροχόπτωση που έπληξε νωρίτερα την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Φαίδων Τομόσογλου

950-160 Μπασουράκος
950-160 Δημητροπούλου
950 – 160 EYECONIK Eyewear
950 – 160 Κουτσοβίτη Σοφία
950 – 160 Σαΐτάκης Γιώργος
950 – 160 Τέσσυ Δερτιλή

Η APELA προτείνει

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα