Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το site της Λακωνίας
Αγγελίες Εργασίας Καιρός Λακωνίας

Μήνυμα συνοχής Μητσοτάκη από το Καστελόριζο: Η κυβέρνηση είναι δίπλα σε κάθε πολίτη – Περιοδεία σε έργα και υποδομές στην περιοχή

11/09/2026 22:12
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ, (ΓΡ.ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ EUROKINISSI)

Στο Καστελόριζο έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (11/9) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας τριήμερη επίσκεψη στο ακριτικό νησί, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει συναντήσεις με τις τοπικές αρχές, επισκέψεις σε έργα υποδομής και συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Καστελόριζου.

Ο πρωθυπουργός συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, καθώς και κυβερνητικά στελέχη που βρίσκονται στο νησί στο πλαίσιο της επίσκεψης.

Το επίσημο πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, με τον πρωθυπουργό να πραγματοποιεί περιοδεία σε έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον δήμαρχο του Καστελόριζου.

Μήνυμα της εθνικής συνοχής

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το μήνυμα που θα εκπέμψει ο πρωθυπουργός από το Καστελόριζο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤnews, βασικός άξονας της παρουσίας του θα είναι το μήνυμα ότι κανείς δεν είναι μόνος του, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Παρών στην εκδήλωση για την απελευθέρωση

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη κορυφώνεται την Κυριακή, όταν αναμένεται να συμμετάσχει στην εκδήλωση για την απελευθέρωση του Καστελόριζου.

Ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία, ενώ στην εκδήλωση θα τοποθετηθεί και ο δήμαρχος του νησιού.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

950-160 Μπασουράκος
950-160 Δημητροπούλου
950 – 160 EYECONIK Eyewear
950 – 160 Κουτσοβίτη Σοφία
950 – 160 Σαΐτάκης Γιώργος
950 – 160 Τέσσυ Δερτιλή

Η APELA προτείνει

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα