Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το site της Λακωνίας
Αγγελίες Εργασίας Καιρός Λακωνίας

Ρέθυμνο: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τέσσερις νεαροί που επιτέθηκαν σε 47χρονο με οπαδικά κίνητρα

27/10/2026 20:52
peripoliko-astinomia-768x429-1

Αργά το βράδυ της Τρίτης και μετά από ανακριτική διαδικασία που κράτησε για αρκετές ώρες, έγινε γνωστή η απόφαση για τα 4 νεαρά άτομα που επιτέθηκαν, την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, σε έναν 47χρονο στο Ρέθυμνο, με το κίνητρο να αποδεικνύεται ότι ήταν οπαδικό.

Οι 4 νεαροί ηλικίας από 20-27 ετών αφέθηκαν ελεύθεροι, οι τρεις με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα) και ο ένας χωρίς περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι τα 4 νεαρά άτομα επιτέθηκαν στον 47χρονο που μόλις είχε επιστρέψει από το Ηράκλειο από αγώνα ποδοσφαίρου, με κίνητρο να του πάρουν από το σακίδιο του ένα πανό ομάδας, ωστόσο, κι ενώ τον είχαν χτυπήσει, στο σημείο βρέθηκε τυχαία αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που απέτρεψε τα χειρότερα. Στη συνέχεια ακολούθησαν συλλήψεις των δύο δραστών και την επόμενη μέρα και των άλλων δύο αφού είχαν ήδη ταυτοποιηθεί.

Ο 47χρονος, θύμα της επίθεσης, τραυματίστηκε ελαφρά από τα χτυπήματα που δέχτηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τις Πρώτες βοήθειες.

950-160 Μπασουράκος
950-160 Δημητροπούλου
950 – 160 EYECONIK Eyewear
950 – 160 Κουτσοβίτη Σοφία
950 – 160 Σαΐτάκης Γιώργος

Η APELA προτείνει

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα