Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το site της Λακωνίας
Αγγελίες Εργασίας Καιρός Λακωνίας

To Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής διοργανώνει εθελοντική δράση Δωρεάς Μυελού των οστών στις 22 Σεπτεμβρίου

21/09/2026 10:58
ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΓΙΑΔΗΣ/ MOTIONTEAM/EUROKINISSI)

«Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», σε συνεργασία με τον Σύλλογο, «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και τα Νοσοκομεία όλης της χώρας.

Το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» συμμετέχει στη δράση της  Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος -Ε.Ν.Ε-., που  διοργανώνει την 5η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών στις 22 Σεπτεμβρίου .

Η δράση γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και πρόκειται να συνδυασθεί με μια σειρά εκδηλώσεων, μέσω της Νοσηλευτικής  Υπηρεσίας και της Ομάδας Προώθησης Δράσης Δοτών Μυελού των Οστών «+Δεσμός Ελπίδας» του Γ.Ν. Κομοτηνής, προσκαλώντας κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη να συμμετάσχει ενεργά, να ενημερωθεί και, εφόσον το επιθυμεί και πληροί τα προβλεπόμενα κριτήρια, να εγγραφεί ως εθελοντής δότης αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών στο Εθνικό και Παγκόσμιο Αρχείο.

Η διαδικασία εγγραφής πραγματοποιείται με τη λήψη δείγματος από τη στοματική κοιλότητα και είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη.

Γιατί κάθε νέα εγγραφή εθελοντή δότη μπορεί να αποτελέσει την Ελπίδα που περιμένει ένας ασθενής.

950-160 Μπασουράκος
950-160 Δημητροπούλου
950 – 160 EYECONIK Eyewear
950 – 160 Κουτσοβίτη Σοφία
950 – 160 Σαΐτάκης Γιώργος
950 – 160 Τέσσυ Δερτιλή

Η APELA προτείνει

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα