Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το site της Λακωνίας
Αγγελίες Εργασίας Καιρός Λακωνίας

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: «Ήταν ένας άγγελος» λένε όσοι γνώριζαν την 25χρονη – Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο 27χρονος

21/09/2026 16:29
igoumenitsa-1

Πολλαπλές μαχαιριές σε όλο της το σώμα και κυρίως στο λαιμό φέρει η 25χρονη την οποία εντόπισε περιπατητής χθες το βράδυ σε ποδηλατόδρομο στην Ηγουμενίτσα και ενημέρωσε τις Αρχές. Λίγα μέτρα μακριά βρέθηκε τραυματισμένος ο 27χρονος άνδρας ο οποίος αρχικά υποστήριξε στις Αρχές ότι είχαν δεχθεί επίθεση από 4 άγνωστους κοκουλοφόρους. Λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε ότι ο ίδιος σκότωσε την 25χρονη. Στη συνέχεια, υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχε πετάξει το μαχαίρι.

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ηπείρου μόλις ειδοποιήθηκε για το στυγερό έγκλημα μετέβη στο σημείο, όπου εντοπίστηκε η άτυχη κοπέλα. Αμέσως μετά , σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη στο νοσοκομείο προκειμένου να εξετάσει τον 27χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρει τυπικά τραύματα απόπειρας αυτοκτονίας.

Ο 27χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Φιλιατών. Εφόσον δεν λάβει εξιτήριο, αναμένεται αύριο, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, να μεταβεί στο νοσοκομείο δικαστικός λειτουργός προκειμένου να του απαγγελθούν οι προβλεπόμενες κατηγορίες. Ο 27χρονος αναμένεται να ζητήσει τριήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr


Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με την 25χρονη, την οποία χαρακτήρισε ως πρώην σύντροφό του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας και όπλων.

Η 25χρονη ήταν βιολόγος στο επάγγελμα και είχε έρθει στην Ηγουμενίτσα προκειμένου να εξασκήσει το επάγγελμα που αγαπούσε και εργαζόταν στις ιχθυοκαλλιέργειες.

Άνθρωποι από το φιλικό της περιβάλλον, τον εργασιακό της χώρο και το σπίτι στο οποίο διέμενε κάνουν λόγο για έναν άγγελο, για μια υπέροχη κοπέλα, η οποία ουδέποτε είχε δώσει την παραμικρή αφορμή για σχόλια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που έμενε στην Ηγουμενίτσα


Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. 

Ρεπορτάζ: Χρήστος Ανεμοζάλης – Βάσω Τζανακάκη

950-160 Μπασουράκος
950-160 Δημητροπούλου
950 – 160 EYECONIK Eyewear
950 – 160 Κουτσοβίτη Σοφία
950 – 160 Σαΐτάκης Γιώργος
950 – 160 Τέσσυ Δερτιλή

Η APELA προτείνει

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα