Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το site της Λακωνίας
Αγγελίες Εργασίας Καιρός Λακωνίας

Επτά μετάλλια για τον Ν.Ο.Ι. στο βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας

15/09/2026 09:52
oktakopos-paidon

Με επτά μετάλλια συνέβαλαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στην πρωτιά της Ελλάδας στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Η Ελλάδα κατέκτησε συνολικά 17 μετάλλια και βρέθηκε στην κορυφή τόσο του πίνακα των μεταλλίων όσο και της βαθμολογίας.

Ξεχώρισε η Σύλβια Γιουγλή, η οποία κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, στο Σκιφ Κορασίδων, στο Τετραπλό Σκιφ Κορασίδων και στο Διπλό Μεικτό Παίδων-Κορασίδων.

Από δύο μετάλλια πήραν οι Θάνος Κώστας και Χρήστος-Παναγιώτης Σακκάς, με ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, ενώ η Αθηνά Κωλέτσιου κατέκτησε τρία μετάλλια, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα, ως πηδαλιούχος.

Οι επιτυχίες στο Πλόβντιβ αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για τη συνέχεια της πορείας των αθλητών του Ν.Ο.Ι. στις διεθνείς διοργανώσεις.

950-160 Μπασουράκος
950-160 Δημητροπούλου
950 – 160 EYECONIK Eyewear
950 – 160 Κουτσοβίτη Σοφία
950 – 160 Σαΐτάκης Γιώργος
950 – 160 Τέσσυ Δερτιλή

Η APELA προτείνει

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα