Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το site της Λακωνίας
Αγγελίες Εργασίας Καιρός Λακωνίας

Η γαστρονομία της Θεσσαλονίκης στο διεθνές φεστιβάλ GastroAntep

13/10/2026 09:15
screenshot-6

Στο διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας GastroAntep στην πόλη Γκαζιαντέπ της Τουρκίας “ταξίδεψε” η εκπομπή «Στάση ΕΡΤ3» με τη δημοσιογράφο Ειρήνη Συράκη, αναδεικνύοντας τη διεθνή παρουσία της Θεσσαλονίκης ως μέλος του Δικτύου Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO στον τομέα της Γαστρονομίας.

Ο σεφ και Ambassador της UNESCO Γιάννης Κατσαντώνης, ο οποίος εκπροσώπησε τη Θεσσαλονίκη στη μεγάλη αυτή διοργάνωση μοιράστηκε τη μοναδική εμπειρία του να μαγειρεύει 1.800 χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας τα πιάτα που ετοίμασε για να αποτυπώσει τη γαστρονομική ταυτότητα της πόλης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις θερμές αντιδράσεις των διοργανωτών και των ξένων σεφ, εστιάζοντας στα θετικά σχόλια της Αντιδημάρχου του Γκαζιαντέπ όταν δοκίμασε τις ελληνικές δημιουργίες.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr
950-160 Μπασουράκος
950-160 Δημητροπούλου
950 – 160 EYECONIK Eyewear
950 – 160 Κουτσοβίτη Σοφία
950 – 160 Σαΐτάκης Γιώργος

Η APELA προτείνει

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα