Θεσσαλονίκη: Ενημερωτικό workshop αφιερωμένο στον μητρικό θηλασμό στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2026, οι μαίες της Α΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, πιστές στο καθιερωμένο τους ραντεβού, διοργανώνουν ένα δίωρο ενημερωτικό workshop αφιερωμένο στον μητρικό θηλασμό (Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026, 11:00–13:00. Αίθουσα Δ, 1ος όροφος- Γ.Ν. Παπαγεωργίου).
Πρόκειται για μια συνάντηση γεμάτη ενημέρωση, συζήτηση και ανταλλαγή εμπειριών, με στόχο να απαντηθούν ερωτήματα, να συζητηθούν προβληματισμοί και να προσφερθεί ουσιαστική υποστήριξη στους μελλοντικούς και νέους γονείς.
Τι θα συζητηθεί με τους ειδικούς: Τα οφέλη και η υποστήριξη του μητρικού θηλασμού, η άντληση και η σωστή διαχείριση του μητρικού γάλακτος, η δωρεά μητρικού γάλακτος στη Δημόσια Τράπεζα Μητρικού Γάλακτος του Νοσοκομείου, καθώς και πρακτικές συμβουλές και λύσεις σε συχνές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν κατά τον θηλασμό.





