Μετάβαση στο περιεχόμενο
Το site της Λακωνίας
Αγγελίες Εργασίας Καιρός Λακωνίας

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η άνοδος των τιμών στα καύσιμα – Ακριβότερο πλέον το ντίζελ από την αμόλυβδη

22/09/2026 15:15
venzini, kafsima

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία στις τιμές των καυσίμων, με το πετρέλαιο κίνησης να έχει πλέον ξεπεράσει την αμόλυβδη και τη μέση τιμή του να διαμορφώνεται πάνω από τα 2,20 ευρώ το λίτρο.

Οι ανατιμήσεις είναι σχεδόν καθημερινές, ενώ οι επιπτώσεις έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται αισθητές στην αγορά. Επαγγελματίες στο Καπάνι αναφέρουν αυξήσεις στο κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων, εκφράζοντας φόβους ότι το αυξημένο κόστος των καυσίμων θα μετακυλιστεί σταδιακά και στις τιμές των προϊόντων.

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις στις διεθνείς αγορές αφήνουν περιθώρια για αποκλιμάκωση. Η υποχώρηση της τιμής του Brent έχει ήδη οδηγήσει σε μείωση στις τιμές διυλιστηρίου, κυρίως για το πετρέλαιο κίνησης, η οποία, εφόσον συνεχιστεί η τάση, αναμένεται να φανεί τις επόμενες ημέρες και στις αντλίες.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Νικολάου

Διαβάστε ακόμα:

Τιμές καυσίμων: «Κλειδώνουν» τα νέα μέτρα στήριξης – Οδηγία Μητσοτάκη στους υπουργούς «να μην μείνει κανείς αβοήθητος»

950-160 Μπασουράκος
950-160 Δημητροπούλου
950 – 160 EYECONIK Eyewear
950 – 160 Κουτσοβίτη Σοφία
950 – 160 Σαΐτάκης Γιώργος
950 – 160 Τέσσυ Δερτιλή

Η APELA προτείνει

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα