Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση του βιβλίου «Ιχώρ Το Αίμα των Θεών» του Γιώργου Δούκα στο Φουαγιέ της ΕΜΣ του ΚΘΒΕ
Η παρουσίαση της νέας καθηλωτικής μυθιστορίας του Γιώργου Δούκα, με τίτλο «ΙΧΩΡ – Το Αίμα των Θεών», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαζήση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026 στις 17:30, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος – Φουαγιέ Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας Πέτρος Πετρακάκης ενώ για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσει η Δικηγόρος-Πρόεδρος του «Μ.Α.Ζ.Ι.-Με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα» Αλεξάνδρα Γωγούση.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ Δρ Αστέριος Πελτέκης, η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα, η συγγραφέας Ροδή Στεφανίδου και ο ηθοποιός Χρίστος Νταρακτσής.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ3, Χάρης Αρβανιτίδης.
Το βιβλίο «ΙΧΩΡ – Το Αίμα των Θεών» είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι που αποκαλύπτει τα μυστικά των Θεών, εκεί όπου η εξουσία συγκρούεται με τη μοίρα και ο άνθρωπος δοκιμάζει τα όριά του απέναντι στο αόρατο, και είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία.
Διαβάστε επίσης: Ο Γιώργος Δούκας στην ΕΡΤ3 για το νέο του μυθιστόρημα «Ιχώρ, το αίμα των θεών»





