Με τους απίστευτα γυμνασμένους κοιλιακούς τους και ασπίδες στα χέρια δεκάδες Σπαρτιάτες πολεμιστές κατέκλυσαν την Τετάρτη το μετρό του Λονδίνου, αναστατώνοντας ευχάριστα τους επιβάτες των συρμών!

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για πραγματικούς μαχητές αλλά για ηθοποιούς που συμμετέχουν στο σίκουελ των «300», στο «300: Rise of the Empire».


Και μπορεί να μην κατάφεραν να συμπληρώσουν τον αριθμό της ταινίας που προωθούν -δεν συγκεντρώθηκαν 300 άτομα στο μετρό- ωστόσο, ήταν ικανοί να «ταράξουν» τις κυρίες που βρέθηκαν δίπλα τους!

Ντυμένοι ως αρχαίοι, Σπαρτιάτες πολεμιστές, οι γυμνασμένοι κύριοι μπήκαν σε συρμό του μετρό, ανέβηκαν στις κυλιόμενες σκάλες, βγήκαν και άρχισαν να τρέχουν στους δρόμους της πόλης, στέλνοντας ένα... μεγάλο μήνυμα: «Η συνέχεια των 300 είναι τώρα διαθέσιμη σε DVD»!

Σημειώνεται ότι το νέο κεφάλαιο της επικής ταινίας λαμβάνει χώρα -αυτή τη φορά- στη θάλασσα, με τον Αθηναίο στρατηγό Θεμιστοκλή να επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες ενάντια στις Περσικές δυνάμεις σε μια μάχη που έγραψε ιστορία.


Πηγή: protothema.gr
Σε συνεργασία με την apela.gr