Η φωτιά φαίνεται πως έχει τεθεί υπό έλεγχο, όμως οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν από το πρωί στην περιοχή είναι ανησυχητικοί και ο κίνδυνος για αναζωπυρώσεις ορατός.
Η apela.gr βρέθηκε στον Κότρωνα, στον Παρασυρό, στο Σκουτάρι και στις άλλες πληγείσες περιοχές καταγράφοντας το μέγεθος της καταστροφής, ενώ οι κάτοικοι μιλώντας στην κάμερα τόνισαν μεταξύ άλλων πως ο κακός συντονισμός και οι λανθασμένες αποφάσεις του αρχηγείου της Πυροσβεστικής ήταν οι κύριοι λόγοι που η φωτιά πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να παραδοθούν στις φλόγες τεράστιες εκτάσεις και να χαθούν αμέτρητες περιουσίες.
Καμένα σπίτια, οχήματα, αγανακτισμένοι άνθρωποι και ένα φυσικό περιβάλλον ρημαγμένο, είναι μερικά κομμάτια από το παζλ της καταστροφής.
Αμέτρητα είναι τα σπίτια που σώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή καθώς κάτοικοι και πυροσβέστες με υπεράνθρωπες προσπάθειες γλίτωσαν τα χειρότερα.
Δείτε περισσότερα στο βίντεο και στις φωτογραφίες που ακολουθούν


















































