Συγκεκριμένα, η λακωνική ομάδα που αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στη Γ΄ Εθνική, ανακοίνωσε τον Δημήτρη Γιαταγανάκη, τον Γιώργο Κυριακόπουλο, τον Αλέξανδρο Μπαμπούνη, τον Θεοχάρη Δεμερτζή και τον Βασίλη Καζαντζή.

Όπως αναφέρει ο Πανγυθεατικός «ο Δημήτρης Γιαταγανάκης είναι 22 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Αθηνών, τον Εθνικό Πειραιώς, τον Ιωνικό και το Κερατσίνι.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι μόλις 18 ετών και είναι μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Πεύκης με την οποία και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Αλέξανδρος Μπαμπούνης είναι τερματοφύλακας 21 ετών. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναιγιάλειο και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή και το Διαγόρα Βραχνέικων.

Ο Θεοχάρης Δεμερτζής είναι μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια του Ατρομήτου. Έχει κάνει εξαιρετικές χρονιές σε ομάδες του Πειραιά, με αποκορύφωμα το πέρασμα του από τον Περαμαϊκό. Τελευταία του ομάδα ήταν εκείνη της ιδιαίτερης πατρίδας του, ο Πανναξιακός.

Για τον Βασίλη Καζαντζή δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς τον θυμόμαστε όλοι από το εξαιρετικό του πέρασμα προ διετίας από τον Ολυμπιακό Γυθείου».