Αήττητη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (την μοιράζεται με τον Α.Ο. Φείδων Άργους), παραμένει η Σπαρτιατική γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Καρυάτιδων, μετά και την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας. 

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Καρυάτιδες υπογραμμίζεται πως «η προσπάθεια των παικτριών της ομάδας μας δεν πέρασε απαρατήρητη, με αποτέλεσμα ήδη από την πρώτη αγωνιστική να παρακολουθεί την πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομοσπονδιακή τεχνικός νεανίδων και κορασίδων κα Κατερίνα Φαλίδα και να εστιάζει στην εμφάνιση δύο εκ των παικτριών μας».

Επιπλέον, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Αντώνιος Πριόνας, παραβρέθηκε πριν μια εβδομάδα στην καθιερωμένη προπόνηση της ομάδας, όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις παίκτριες να δουλεύουν πάνω στην τακτική και στις στημένες φάσεις. Ο ίδιος, συνομίλησε με τον προπονητή των Καρυάτιδων κ. Χρήστο - Σταύρο Ηλιόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του τον ενημέρωσε για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, το επίπεδο των παικτριών, αλλά και για τους τομείς που χρίζουν βελτίωσης.

«Η ομάδα μας είναι στο επίκεντρο και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διατηρηθεί και να δικαιώσει αυτούς που την πιστεύουν», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.