Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος, επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, συζητώντας για μία ώρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδέσμου, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήλωσε συνεργάτης του Συνδέσμου, αφού κατέχει τιμητικά και τον τίτλο του Επίτιμου προέδρου Συνδέσμου. Ενημερώθηκε για τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης των χωριών των βορείων δήμων και για την στασιμότητα όσον αφορά τα Αρχαία της Πελλάνας. Δήλωσε χαρούμενος μετά την συνάντηση, καθώς έχει και φίλους στην Καλαμάτα, με καταγωγή από το Γεωργίτσι. Ο Δημήτρης Τσαγκάρης συγκίνησε θετικά τον Πρόεδρο, θυμίζοντας του, ιστορίες με κοινούς φίλους.

Στο τέλος, ο πρόεδρος Δ.Σ. Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιανων Λακεδαίμονος Χρήστος Ηλ. Τσίχλης, απένειμε στον κ. Παυλόπουλο βραβείο εκ μέρους του Δ.Σ. Συνδέσμου και ο πρ. Πρόεδρος Αγόριανης Δημήτρης Καφετζής, δώρισε στον κ. Παυλόπουλο μέλι προσωπικής του παραγωγής από τον Ταΰγετο».