Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε σε κέντρο του Αγ. Ιωάννη, ο καθιερωμένος χορός των «Καρυάτιδων», της λακωνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, που πρωταγωνιστεί φέτος στον 2ο όμιλο της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας, «σε μια κατάμεστη αίθουσα, τα μέλη, οι φίλοι, η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, καθώς και οι παίκτριες του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να αφήσουν στην άκρη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, να δειπνήσουν σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους του Νίκου Σταυρόπουλου και του Τάσου Σκιαδά.

Ακολούθως, η πρόεδρος των Καρυάτιδων, Καλλιρόη Λαμπή, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλους υγιή και επιτυχημένη χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς, ο οποίος παρέδωσε αναμνηστικό δώρο στην πρόεδρο της ομάδας, για την συνεισφορά των Καρυάτιδων στην προώθηση του λακωνικού ποδοσφαίρου. Ακόμα, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Π.Σ. «Η Σπάρτη», Γιώργος Σκαφιδάς, ο πρόεδρος της Άμιλλας Αγ. Ιωάννη, Γιάννης Ηλιόπουλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μαντζουράνης και Γιώργος Κουρεμπής, ευχόμενοι όλοι διακρίσεις για την ομάδα και κατάκτηση του πρωταθλήματος».