Τη Σπάρτη θα επισκεφθεί τον Μάρτιο ο ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ, ο κινηματογραφικός «Λεωνίδας» της ταινίας «300», ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στη μεγάλη οθόνη.

Την είδηση γνωστοποίησε επίσημα ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, με ανακοίνωσή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, σημειώνοντας πως ο διάσημος ηθοποιός θα βρεθεί στη λακωνική πρωτεύουσα σίγουρα στις 12,13 και 14 Μαρτίου 2020, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών.

Μάλιστα ο χολυγουντιανός σταρ, που πέρασε το μήνυμα «This is Sparta» σε όλο τον πλανήτη, θα παραβρεθεί στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας και θα τρέξει από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020.

Παράλληλα τις ίδιες ημερομηνίες θα επισκεφθούν τη Σπάρτη, ο Πρόεδρος της Hollywood Gang Productions, Gianni Nunnari, ο οποίος είναι ο παραγωγός των ταινιών «300», «Immortals» κ.ά., καθώς και ο λακωνικής καταγωγής ηθοποιός Billy Zane που συμμετείχε στη θρυλική ταινία «Τιτανικός».

Δείτε παρακάτω όσα ανέφερε ο κ. Δούκας