notification icon
Θα θέλατε να σας ενημερώνουμε για τα έκτακτα γεγονότα ;

myPOS - Νέες καινοτόμες υπηρεσίες και συνεργασίες στην Ελλάδα

slider_image

Μοιράσου το άρθρο:

21-09-2021

Οι καινοτόμες υπηρεσίες και τα τερματικά της myPOS καθώς και η τεχνογνωσία που έχει στις ηλεκτρονικές πληρωμές προσέλκυσε το ενδιαφέρον ακόμα και πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τότε που η myPOS ξεκίνησε να δραστηριοποιείται ξανά στην Ελλάδα και ήδη βοηθάει χιλιάδες Έλληνες επιχειρηματίες να δέχονται πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες των VISA, MasterCard, JCB,Pay, American Express και Bancontact στα φυσικά τους καταστήματα, από τις ιστοσελίδες τους, απομακρυσμένα, εν κινήσει (taxi, courier, delivery κλπ), marketplaces, αυτόματους πωλητές, ψηφιακά ράφια, ακόμα και με χρήση μόνο των κινητών τους τηλεφώνων ώστε να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους με μεγαλύτερη ταχύτητα, ασφάλεια, να μειώνουν τα έξοδά τους και να αυξάνουν τη χρηματοροή τους.

Οι καινοτόμες υπηρεσίες και τα τερματικά της myPOS καθώς και η τεχνογνωσία που έχει στις ηλεκτρονικές πληρωμές προσέλκυσε το ενδιαφέρον ακόμα και πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα.

Ας δούμε μερικά από τα project που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και μερικές από τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει η myPOS και στους Έλληνες και Κυπρίους επιχειρηματίες.

L’Oreal Hellas

Η L’Oreal Hellas τοποθετεί σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα τα εκπληκτικά custom ψηφιακά ράφια Beaut-e Point. Τα ψηφιακά ράφια παρέχουν τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέγουν από την οθόνη αφής τα προϊόντα της αρεσκείας τους, να πληρώνουν με κάρτα στο ενσωματωμένο myPOS τερματικό και να παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους. Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και video γι’ αυτό το καινοτόμο project μπορείτε να βρείτε εδώ.

KFC

Τα Ελληνικά KFC επέλεξαν τη myPOS για την online αποδοχή πληρωμών μιας και η πλατφόρμα της myPOS συνεργάζεται άψογα με τις ιστοσελίδες και mobile εφαρμογές. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε η δραστηριοποίηση της myPOS σε 30+ χώρες, οι χαμηλές χρεώσεις ανά επιτυχημένη συναλλαγή και η άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών η οποία επιτρέπει στα KFC να βλέπουν τις εισπράξεις από τις κάρτες των πελατών τους σε πραγματικό χρόνο και να διαχειρίζονται αμέσως τα χρήματά τους.

Ξενοδοχεία

Το myPOS είναι η ιδανική λύση και για τα ξενοδοχεία. To 5 αστέρων ξενοδοχείο Onoma στη Θεσσαλονίκη είναι το πρώτο smart hotel στην Ελλάδα και επέλεξε τα τερματικά myPOS για το πλήρως αυτοματοποιημένο check-in των πελατών του. Οι πελάτες καταχωρούν μόνοι τους τον αριθμό κράτησης, σκανάρουν το διαβατήριο τους και πληρώνουν με την κάρτα τους στα myPOS τερματικά που έχουν εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο. Πρόσφατα και ξενοδοχεία του ομίλου Marriott στην Ελλάδα ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το myPOS.

Επίσης πολύ χρήσιμη είναι και η υπηρεσία MO/TO που παρέχει η myPOS η οποία επιτρέπει στα ξενοδοχεία να εισπράττουν τα χρήματα από τις virtual κάρτες των Booking, Expedia κλπ.

Android εφαρμογές στα myPOS Android τερματικά

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει η myPOS είναι πως ήδη από το 2018 διαθέτει το δικό της App Market το οποίο επιτρέπει σε τρίτους προγραμματιστές να ανεβάσουν τις δικές τους Android εφαρμογές και να τις λειτουργούν στα myPOS Android τερματικά.

Αυτό σημαίνει πως οι επιχειρηματίες που θα επιλέξουν να έχουν στις επιχειρήσεις τους myPOS τερματικά με Android λειτουργικό όπως τα μοντέλα myPOS Carbon και myPOS Slim μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ακόμα και ως ταμειακές μηχανές συμβατές με το My Data

Οι Android εφαρμογές του myPOS App Market είναι διαθέσιμες σε όλους τους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν τα myPOS Android τερματικά σε Ελλάδα, Κύπρο τις υπόλοιπες χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου καθώς και Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Android προγραμματιστές μέσω του myPOS App Market έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια πανευρωπαϊκή αγορά και μπορούν να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα από το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο των ήδη 150.000+ επιχειρηματιών - πελατών της myPOS.

Υπάρχουν ήδη εφαρμογές από Έλληνες προγραμματιστές για τα parking, τα ΚΤΕΛ, τις εταιρείες ταχυμεταφορών / last mile delivery, ασύρματης παραγγελιοληψίας για την εστίαση, ταμειακής μηχανής συμβατής με το My Data οι οποίες λειτουργούν στα myPOS Android τερματικά και μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ

myPOS Glass

Από τον Νοέμβριο του 2020, η myPOS με τη δωρεάν εφαρμογή myPOS Glass επιτρέπει στα κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android 8.1 και άνω που έχουν NFC chip να δέχονται ανέπαφα πληρωμές με κάρτες και με δυνατότητα καταχώρησης του PIN στην οθόνη των κινητών τηλεφώνων. H εφαρμογή έχει ήδη ξεπεράσει τις 200.000 εγκαταστάσεις μέσω Google Play και Huawei App Gallery σε όλη την Ευρώπη.

Με το myPOS Glass οι επιχειρηματίες δεν χρειάζονται καν τερματικό POS για να δέχονται πληρωμές με κάρτες.




Δωρεάν δημιουργία e-shop μαζί με δωρεάν domain name και hosting.

Η πανδημία βοήθησε τα e-shop τα οποία αυξάνονται συνεχώς, αλλά ορισμένοι επιχειρηματίες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος δημιουργίας και συντήρησης ενός e-shop.

Όσοι επιχειρηματίες έχουν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό μπορούν αν το επιθυμούν να δημιουργήσουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια το δικό τους e-shop και φυσικά εντελώς δωρεάν.

Έχουν το δικό τους δωρεάν domain name με κατάληξη mypos.site, δωρεάν hosting, επιλέγουν template, καταχωρούν και διαχειρίζονται τα προϊόντα τους, τις αποστολές τους (ετοιμάζεται και integration με εταιρείες ταχυμεταφορών), τις πληρωμές τους και η myPOS κρατάει μια μικρή προμήθεια όταν οι επιχειρηματίες πουλάνε από το e-shop τους και οι πελάτες πληρώνουν με κάρτες.

Επίσης υπάρχουν και έτοιμα plugin για δημοφιλή shopping cart όπως τα WooCommerce, Magento, Open Cart, Presta Shop, OS Commerce, X-Cart, Zen Cart και Cloud Cart καθώς και API / SDK. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.





myPOS QR Codes

Τα γνωστά μας QR code μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την αποδοχή πληρωμών με κάρτες. Οι επιχειρηματίες δημιουργούν μέσα από την myPOS mobile εφαρμογή το QR code πληρωμής, οι πελάτες το σκανάρουν με την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου, καταχωρούν οι ίδιοι οι πελάτες τα στοιχεία της κάρτας τους και η πληρωμή ολοκληρώνεται με άμεση πίστωση των χρημάτων στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό των επιχειρηματιών.

Αίτημα πληρωμής (payment request)

Μια υπηρεσία που η myPOS ήδη διαθέτει από το 2015 και επιτρέπει στους επιχειρηματίες να δεχτούν απομακρυσμένες πληρωμές χωρίς να χρειάζεται να έχουν ιστοσελίδα. Πολύ απλά μέσα από την myPOS mobile εφαρμογή δημιουργούν ένα μοναδικό link χρέωσης το οποίο στέλνουν στον πελάτη με SMS, e-Mail, Viber, Messenger, What’s App κ.α.

O πελάτης πατάει το link, καταχωρεί σε μια ασφαλή ιστοσελίδα τα στοιχεία της κάρτας του και η πληρωμή ολοκληρώνεται με άμεση πίστωση των χρημάτων στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό του επιχειρηματία.

Αυτόνομα, ασύρματα – φορητά τερματικά POS από 39 Ευρώ (χωρίς συνδρομή, χωρίς δεσμεύσεις).

Τα myPOS τερματικά είναι αυτόνομα, με δική τους κάρτα SIM η οποία παρέχει δωρεάν απεριόριστη σύνδεση στο internet σε Ελλάδα, Κύπρο και λοιπές χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, είναι ασύρματα και φυσικά φορητά (ορισμένα μοντέλα χωράνε ακόμα και στη τσέπη). Τα myPOS τερματικά δεν έχουν συνδρομές ή δεσμευτικές συμβάσεις και μπορείτε να δείτε τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους εδώ.

VISA Platinum εταιρικές κάρτες

Εκτός από τις απλές δωρεάν VISA εταιρικές κάρτες που δικαιούνται οι επιχειρηματίες με το άνοιγμα myPOS επαγγελματικού λογαριασμού ή με την αγορά myPOS τερματικού, μπορούν αν θέλουν να παραγγείλουν online και τις myPOS VISA Platinum εταιρικές κάρτες.

Οι myPOS VISA Platinum εταιρικές κάρτες παρέχουν επιπλέον προνόμια όπως επιστροφή χρημάτων (cashback) με κάθε αγορά από όλα τα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως που δέχονται κάρτες με το σήμα VISA, εκπτώσεις σε αγορές από το myPOS ηλεκτρονικό κατάστημα και τα φυσικά καταστήματα myPOS, πρόσβαση στα business lounge σε περισσότερα από 1.000 διεθνή αεροδρόμια, δωρεάν αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ, αυξημένα όρια αγορών/αναλήψεων, προτεραιότητα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της myPOS κ.α.

Άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών

Οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα και τη Κύπρο θεωρούν φυσιολογικό να περιμένουν 1-2 ή και περισσότερες μέρες για να λάβουν τα χρήματα από τις κάρτες των πελατών τους.

Για τη myPOS αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Οι επιχειρηματίες πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν αμέσως τα χρήματα που εισπράττουν από τις κάρτες των πελατών τους και γι’ αυτό η myPOS ήδη παρέχει από το 2015 και χωρίς επιπλέον χρέωση την άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών.

Οι επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν τα τερματικά και τις online υπηρεσίες της myPOS, έχουν μέσα σε 10 δευτερόλεπτα τα χρήματα από τις κάρτες των πελατών τους διαθέσιμα στον myPOS επαγγελματικό τους λογαριασμό τους και μπορούν αμέσως να τα χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν.

Ασφάλεια, ταχύτητα και άμεση ρευστότητα για όλες τις επιχειρήσεις !!!
Γνωστές αλυσίδες στον χώρο του λιανεμπορίου, της εστίασης, των ταχυμεταφορών, ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και developers που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και τη Κύπρο έχουν ζητήσει να μάθουν πληροφορίες για τη myPOS και τους τρόπους που μπορεί να τους βοηθήσει και ήδη ετοιμάζονται νέες συνεργασίες.

Σχετικά με τη myPOS

Η myPOS είναι ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (Level 24, The Shard, London Bridge Street, London SE1 9SG, UK.), αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την FCA και συνεργάζεται με την iCard (ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με άδεια στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο). Είναι άμεσο μέλος των VISA, MasterCard, JCB,Pay, American Express και άλλων σχημάτων καρτών και έχει άδεια να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει περισσότερους από 150.000 επιχειρηματίες - πελάτες και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες (ανάμεσα τους η Ελλάδα και η Κύπρος). Παράλληλα διατηρεί 7 φυσικά καταστήματα myPOS σε Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο, Άμστερνταμ, Αμβέρσα, Σόφια, Βάρνα και γραφεία σε Βιέννη και Βουκουρέστι, ενώ αναμένονται και νέα καταστήματα / γραφεία και σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις καθώς η εταιρεία βρίσκεται σε μια ισχυρή τροχιά ανάπτυξης.

Επίσης έχει διακριθεί με τα εξής βραβεία:

“Best B2B Payments” από τα FinTech Breakthrough Awards στο Los Angeles (2021).

“Best SME Omnichannel Payments Platform” από τα UK Enterprise Awards στο Λονδίνο (2020).

“Best B2B Payments” από τα FinTech Breakthrough Awards στο Los Angeles (2020)

“Best POS Innovation” από τo Merchant Payments Ecosystem στο Βερολίνο (2019).

Αν θέλετε να ανοίξετε δωρεάν online myPOS επαγγελματικό λογαριασμό για την επιχείρηση σας μέσα σε 5 λεπτά πατήστε εδώ , ενώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών της myPOS και τις ευκαιρίες συνεργασίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία διανομής των τερματικών στις χώρες του ΕΟΧ, Equinox Ventures στα τηλέφωνα +30 210 3009669 (Ελλάδα), +357 25030915 (Κύπρος), +44 3308083494 (λοιπές χώρες) ή και μέσω e-mail στο info@equinox-ventures.com
Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τότε που η myPOS ξεκίνησε να δραστηριοποιείται ξανά στην Ελλάδα και ήδη βοηθάει χιλιάδες Έλληνες επιχειρηματίες να δέχονται πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες των VISA, MasterCard, JCB,Pay, American Express και Bancontact στα φυσικά τους καταστήματα, από τις ιστοσελίδες τους, απομακρυσμένα, εν κινήσει (taxi, courier, delivery κλπ), marketplaces, αυτόματους πωλητές, ψηφιακά ράφια, ακόμα και με χρήση μόνο των κινητών τους τηλεφώνων ώστε να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους με μεγαλύτερη ταχύτητα, ασφάλεια, να μειώνουν τα έξοδά τους και να αυξάνουν τη χρηματοροή τους.

Οι καινοτόμες υπηρεσίες και τα τερματικά της myPOS καθώς και η τεχνογνωσία που έχει στις ηλεκτρονικές πληρωμές προσέλκυσε το ενδιαφέρον ακόμα και πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα.

Ας δούμε μερικά από τα project που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και μερικές από τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει η myPOS και στους Έλληνες και Κυπρίους επιχειρηματίες.

L’Oreal Hellas

Η L’Oreal Hellas τοποθετεί σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα τα εκπληκτικά custom ψηφιακά ράφια Beaut-e Point. Τα ψηφιακά ράφια παρέχουν τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέγουν από την οθόνη αφής τα προϊόντα της αρεσκείας τους, να πληρώνουν με κάρτα στο ενσωματωμένο myPOS τερματικό και να παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους. Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και video γι’ αυτό το καινοτόμο project μπορείτε να βρείτε εδώ.

KFC

Τα Ελληνικά KFC επέλεξαν τη myPOS για την online αποδοχή πληρωμών μιας και η πλατφόρμα της myPOS συνεργάζεται άψογα με τις ιστοσελίδες και mobile εφαρμογές. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε η δραστηριοποίηση της myPOS σε 30+ χώρες, οι χαμηλές χρεώσεις ανά επιτυχημένη συναλλαγή και η άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών η οποία επιτρέπει στα KFC να βλέπουν τις εισπράξεις από τις κάρτες των πελατών τους σε πραγματικό χρόνο και να διαχειρίζονται αμέσως τα χρήματά τους.

Ξενοδοχεία

Το myPOS είναι η ιδανική λύση και για τα ξενοδοχεία. To 5 αστέρων ξενοδοχείο Onoma στη Θεσσαλονίκη είναι το πρώτο smart hotel στην Ελλάδα και επέλεξε τα τερματικά myPOS για το πλήρως αυτοματοποιημένο check-in των πελατών του. Οι πελάτες καταχωρούν μόνοι τους τον αριθμό κράτησης, σκανάρουν το διαβατήριο τους και πληρώνουν με την κάρτα τους στα myPOS τερματικά που έχουν εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο. Πρόσφατα και ξενοδοχεία του ομίλου Marriott στην Ελλάδα ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το myPOS.

Επίσης πολύ χρήσιμη είναι και η υπηρεσία MO/TO που παρέχει η myPOS η οποία επιτρέπει στα ξενοδοχεία να εισπράττουν τα χρήματα από τις virtual κάρτες των Booking, Expedia κλπ.

Android εφαρμογές στα myPOS Android τερματικά

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει η myPOS είναι πως ήδη από το 2018 διαθέτει το δικό της App Market το οποίο επιτρέπει σε τρίτους προγραμματιστές να ανεβάσουν τις δικές τους Android εφαρμογές και να τις λειτουργούν στα myPOS Android τερματικά.

Αυτό σημαίνει πως οι επιχειρηματίες που θα επιλέξουν να έχουν στις επιχειρήσεις τους myPOS τερματικά με Android λειτουργικό όπως τα μοντέλα myPOS Carbon και myPOS Slim μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ακόμα και ως ταμειακές μηχανές συμβατές με το My Data

Οι Android εφαρμογές του myPOS App Market είναι διαθέσιμες σε όλους τους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν τα myPOS Android τερματικά σε Ελλάδα, Κύπρο τις υπόλοιπες χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου καθώς και Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Android προγραμματιστές μέσω του myPOS App Market έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια πανευρωπαϊκή αγορά και μπορούν να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα από το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο των ήδη 150.000+ επιχειρηματιών - πελατών της myPOS.

Υπάρχουν ήδη εφαρμογές από Έλληνες προγραμματιστές για τα parking, τα ΚΤΕΛ, τις εταιρείες ταχυμεταφορών / last mile delivery, ασύρματης παραγγελιοληψίας για την εστίαση, ταμειακής μηχανής συμβατής με το My Data οι οποίες λειτουργούν στα myPOS Android τερματικά και μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ

myPOS Glass

Από τον Νοέμβριο του 2020, η myPOS με τη δωρεάν εφαρμογή myPOS Glass επιτρέπει στα κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android 8.1 και άνω που έχουν NFC chip να δέχονται ανέπαφα πληρωμές με κάρτες και με δυνατότητα καταχώρησης του PIN στην οθόνη των κινητών τηλεφώνων. H εφαρμογή έχει ήδη ξεπεράσει τις 200.000 εγκαταστάσεις μέσω Google Play και Huawei App Gallery σε όλη την Ευρώπη.

Με το myPOS Glass οι επιχειρηματίες δεν χρειάζονται καν τερματικό POS για να δέχονται πληρωμές με κάρτες.




Δωρεάν δημιουργία e-shop μαζί με δωρεάν domain name και hosting.

Η πανδημία βοήθησε τα e-shop τα οποία αυξάνονται συνεχώς, αλλά ορισμένοι επιχειρηματίες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος δημιουργίας και συντήρησης ενός e-shop.

Όσοι επιχειρηματίες έχουν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό μπορούν αν το επιθυμούν να δημιουργήσουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια το δικό τους e-shop και φυσικά εντελώς δωρεάν.

Έχουν το δικό τους δωρεάν domain name με κατάληξη mypos.site, δωρεάν hosting, επιλέγουν template, καταχωρούν και διαχειρίζονται τα προϊόντα τους, τις αποστολές τους (ετοιμάζεται και integration με εταιρείες ταχυμεταφορών), τις πληρωμές τους και η myPOS κρατάει μια μικρή προμήθεια όταν οι επιχειρηματίες πουλάνε από το e-shop τους και οι πελάτες πληρώνουν με κάρτες.

Επίσης υπάρχουν και έτοιμα plugin για δημοφιλή shopping cart όπως τα WooCommerce, Magento, Open Cart, Presta Shop, OS Commerce, X-Cart, Zen Cart και Cloud Cart καθώς και API / SDK. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.





myPOS QR Codes

Τα γνωστά μας QR code μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την αποδοχή πληρωμών με κάρτες. Οι επιχειρηματίες δημιουργούν μέσα από την myPOS mobile εφαρμογή το QR code πληρωμής, οι πελάτες το σκανάρουν με την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου, καταχωρούν οι ίδιοι οι πελάτες τα στοιχεία της κάρτας τους και η πληρωμή ολοκληρώνεται με άμεση πίστωση των χρημάτων στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό των επιχειρηματιών.

Αίτημα πληρωμής (payment request)

Μια υπηρεσία που η myPOS ήδη διαθέτει από το 2015 και επιτρέπει στους επιχειρηματίες να δεχτούν απομακρυσμένες πληρωμές χωρίς να χρειάζεται να έχουν ιστοσελίδα. Πολύ απλά μέσα από την myPOS mobile εφαρμογή δημιουργούν ένα μοναδικό link χρέωσης το οποίο στέλνουν στον πελάτη με SMS, e-Mail, Viber, Messenger, What’s App κ.α.

O πελάτης πατάει το link, καταχωρεί σε μια ασφαλή ιστοσελίδα τα στοιχεία της κάρτας του και η πληρωμή ολοκληρώνεται με άμεση πίστωση των χρημάτων στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό του επιχειρηματία.

Αυτόνομα, ασύρματα – φορητά τερματικά POS από 39 Ευρώ (χωρίς συνδρομή, χωρίς δεσμεύσεις).

Τα myPOS τερματικά είναι αυτόνομα, με δική τους κάρτα SIM η οποία παρέχει δωρεάν απεριόριστη σύνδεση στο internet σε Ελλάδα, Κύπρο και λοιπές χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, είναι ασύρματα και φυσικά φορητά (ορισμένα μοντέλα χωράνε ακόμα και στη τσέπη). Τα myPOS τερματικά δεν έχουν συνδρομές ή δεσμευτικές συμβάσεις και μπορείτε να δείτε τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους εδώ.

VISA Platinum εταιρικές κάρτες

Εκτός από τις απλές δωρεάν VISA εταιρικές κάρτες που δικαιούνται οι επιχειρηματίες με το άνοιγμα myPOS επαγγελματικού λογαριασμού ή με την αγορά myPOS τερματικού, μπορούν αν θέλουν να παραγγείλουν online και τις myPOS VISA Platinum εταιρικές κάρτες.

Οι myPOS VISA Platinum εταιρικές κάρτες παρέχουν επιπλέον προνόμια όπως επιστροφή χρημάτων (cashback) με κάθε αγορά από όλα τα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως που δέχονται κάρτες με το σήμα VISA, εκπτώσεις σε αγορές από το myPOS ηλεκτρονικό κατάστημα και τα φυσικά καταστήματα myPOS, πρόσβαση στα business lounge σε περισσότερα από 1.000 διεθνή αεροδρόμια, δωρεάν αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ, αυξημένα όρια αγορών/αναλήψεων, προτεραιότητα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της myPOS κ.α.

Άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών

Οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα και τη Κύπρο θεωρούν φυσιολογικό να περιμένουν 1-2 ή και περισσότερες μέρες για να λάβουν τα χρήματα από τις κάρτες των πελατών τους.

Για τη myPOS αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Οι επιχειρηματίες πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν αμέσως τα χρήματα που εισπράττουν από τις κάρτες των πελατών τους και γι’ αυτό η myPOS ήδη παρέχει από το 2015 και χωρίς επιπλέον χρέωση την άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών.

Οι επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν τα τερματικά και τις online υπηρεσίες της myPOS, έχουν μέσα σε 10 δευτερόλεπτα τα χρήματα από τις κάρτες των πελατών τους διαθέσιμα στον myPOS επαγγελματικό τους λογαριασμό τους και μπορούν αμέσως να τα χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν.

Ασφάλεια, ταχύτητα και άμεση ρευστότητα για όλες τις επιχειρήσεις !!!
Γνωστές αλυσίδες στον χώρο του λιανεμπορίου, της εστίασης, των ταχυμεταφορών, ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και developers που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και τη Κύπρο έχουν ζητήσει να μάθουν πληροφορίες για τη myPOS και τους τρόπους που μπορεί να τους βοηθήσει και ήδη ετοιμάζονται νέες συνεργασίες.

Σχετικά με τη myPOS

Η myPOS είναι ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (Level 24, The Shard, London Bridge Street, London SE1 9SG, UK.), αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την FCA και συνεργάζεται με την iCard (ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με άδεια στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο). Είναι άμεσο μέλος των VISA, MasterCard, JCB,Pay, American Express και άλλων σχημάτων καρτών και έχει άδεια να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει περισσότερους από 150.000 επιχειρηματίες - πελάτες και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες (ανάμεσα τους η Ελλάδα και η Κύπρος). Παράλληλα διατηρεί 7 φυσικά καταστήματα myPOS σε Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο, Άμστερνταμ, Αμβέρσα, Σόφια, Βάρνα και γραφεία σε Βιέννη και Βουκουρέστι, ενώ αναμένονται και νέα καταστήματα / γραφεία και σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις καθώς η εταιρεία βρίσκεται σε μια ισχυρή τροχιά ανάπτυξης.

Επίσης έχει διακριθεί με τα εξής βραβεία:

“Best B2B Payments” από τα FinTech Breakthrough Awards στο Los Angeles (2021).

“Best SME Omnichannel Payments Platform” από τα UK Enterprise Awards στο Λονδίνο (2020).

“Best B2B Payments” από τα FinTech Breakthrough Awards στο Los Angeles (2020)

“Best POS Innovation” από τo Merchant Payments Ecosystem στο Βερολίνο (2019).

Αν θέλετε να ανοίξετε δωρεάν online myPOS επαγγελματικό λογαριασμό για την επιχείρηση σας μέσα σε 5 λεπτά πατήστε εδώ , ενώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών της myPOS και τις ευκαιρίες συνεργασίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία διανομής των τερματικών στις χώρες του ΕΟΧ, Equinox Ventures στα τηλέφωνα +30 210 3009669 (Ελλάδα), +357 25030915 (Κύπρος), +44 3308083494 (λοιπές χώρες) ή και μέσω e-mail στο info@equinox-ventures.com

Η APELA προτείνει

image

images Επιχειρηματικά νέα
13-02-2024

4 ασκήσεις για βελτίωση ακοής

images Επιχειρηματικά νέα
30-01-2024

Οστεοπόρωση: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε