Εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του νεοσύστατου Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που εδρεύει στη Σπάρτη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου.

Τους φοιτητές καλωσόρισε η Καθηγήτρια και Πρόεδρος της Προσωρινής Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, Μαρία Τσιρώνη, η οποία σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα. Σας ευχόμαστε πάντα δύναμη, πάντα να κυνηγάτε το όνειρό σας και να θυμάστε ότι η εκπαίδευση δεν είναι μόνο ένα πτυχίο, δεν είναι μόνο η επαγγελματική αποκατάσταση, είναι η παιδεία σας, είναι αυτό που θα σας δώσει δύναμη και θα σας συνοδεύσει σε κάθε βήμα της ζωή σας».

Το «παρών» εκτός απ΄ τους φοιτητές του Τμήματος, έδωσαν ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθανάσιος Κατσής, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, Σπύρος Μοιράγιας, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, Πέτρος Λυμπερίδης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Μεσσηνίας - Λακωνίας του Π.Σ.Φ., Κέλλυ Βακκά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Ιωάννης Παναρίτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Παναγιώτης Φλώρος, δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά..

Δείτε παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση υποδοχής των φοιτητών και φωτογραφίες