Πρόκειται για πινακίδες που δημιούργησαν οι μαθητές στο εργαστήριο ξυλουργικής του Ειδικού Σχολείου, με τις οποίες στέλνουν το μήνυμα της καθαριότητας και φροντίδας του χώρου. Μάλιστα, στο πλαίσιο της δράσης, αφιερώθηκαν 10 διδακτικές ώρες στο σχολείο, με στόχο την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης και κατά τις οποίες οι μαθητές ενημερώθηκαν για την αξία να διατηρούνται οι δημόσιοι χώροι καθαροί.
Υπεύθυνη της δράσης ήταν η εκπαιδευτικός Αναστασία Τριτάκη, ενώ συμμετείχαν όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου.
Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Σπάρτης, κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία, η οποία στοχεύει, όπως είπε, να εμφυσήσει στα παιδιά την αξία της καθαριότητας.
Τις ευχαριστίες εκ μέρους του Ειδικού Σχολείου ΕΕΕΚ Μυστρά για την στήριξη της Δημοτικής Αρχής μετέφερε και προσωπικά στον Δήμαρχο Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο, η εκπαιδευτικός του σχολείου Αναστασία Γρίβα, η οποία τον επισκέφτηκε στο γραφείο του, δίνοντάς του λουλούδια από τους μαθητές.





