Στον Δήμαρχο Σπάρτης ευχήθηκαν, επίσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας, Ταξίαρχος Βασίλειος Τσιγαρίδης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λακωνίας, Ζαχαρίας Αγρανιώτης και ο Διοικητής της Τροχαίας Σπάρτης, Βασίλειος Μαυροειδόγγονας.
Ο κ. Βακαλόπουλος δέχθηκε ευχές τόσο από αιρετούς, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και εκπροσώπους φορέων της πόλης, καθώς και από πλήθος δημοτών που τον επισκέφτηκαν στο Δημαρχείο για να του ευχηθούν από κοντά.
Ο Δήμαρχος Σπάρτης τόνισε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους τους συνδημότες μου που με επισκέφτηκαν να μου ευχηθούν προσωπικά και όσους μου μετέφεραν τις θερμές ευχές τους. Τους ανταποδίδω ευχές για υγεία και μακροημέρευση, μαζί με τη δέσμευση και την αποφασιστικότητα να διανύσουμε ενωμένοι και ΜΑΖΙ το δρόμο για το μέλλον του Δήμου μας, για το μέλλον που μας αξίζει».











